zoneterapi

zoneterapi

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform, som tager udgangspunkt i hele mennesket.

Der tages hensyn til alle dine symptomer på en gang og behandlingen bliver tilpasset dine behov.

Vores fødder er opdelt i zoner, som fungerer som et kort over hele menneskekroppen. Hver zone korresponderer med et organ, muskel eller knogle i kroppen. Ved tryk på de bestemte zoner på foden, påvirkes organismens funktion enten stimulerende eller beroligende. På den måde skabes der mere balance i kroppen og i dens funktioner.

Behandling kan bruges til sundhedsproblemer, så som sygdomme, smerter, spændinger, ubalancer, osv. Det kan være alt fra stress og migræne til fordøjelsesproblemer, allergier, astma, for lavt eller højt stofskifte, ledsmerter og meget mere.

Babyer og småbørn kan have stor gavn af zoneterapi, da de er meget modtagelige for behandlingen. Især søvnbesvær, kolik og forstoppelse kan afhjælpes med et behandlingsforløb.

Selvom zoneterapi er en såkaldt alternativ behandlingsform, kan det med fordel bruges som supplement til konventionel eller anden form for behandling. Regelmæssig behandligen kan også virke sygdomsforbyggende og er dermed en god måde at vedligeholde den generelle balance og velvære i både krop og sind.

Der anbefales at starte med et behandlingsforløb på 4-5 gange hver 7.-10. dage, efterfulgt af vedligeholdende behandling ca. hver 3.-4. uge.

Zoneterapibehandlingen kan med fordel kombineres med øreakupunktur, da den supplerer og forstærker effekten af behandlingen. Den kan bl.a. afhjælpe hovedpine, allergier, storskifteproblemer, fordøjelsesbesvær, osv. Eller måske vil du af med en afhængighed, såsom sukker eller tobak?

Som Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af brancheforening ZoneConnection, fører jeg journal over alle zoneterapibehandlinger. Alle personoplysninger bliver behandlet 100% fortroligt og ifølge den gældende persondatalov.

Få en professionel zoneterapibehandling i dit eget hjem!

PRISLISTE (gældende fra 1.1.2024):
Første behandling inkl. journalskrivning, 75 min: 720,00
Efterfølgende behandlinger, 60 min: 600,00
Kombinationsbehandling (60 min zoneterapi, 30 min fysiurgisk massage): 830,00

Betaling: kontanter (lige penge) eller bankoverførsel

Ved afbud senere end 12 timer før aftalt behandling, opkræves fuldt honorar.

Er du medlem af Sygeforsikring “danmark”, kan du få tilskud til zoneterapibehandling. Din regning vil blive indberettet direkte efter afsluttet behandling.

Gavekort udstedes.