til virksomheder

zoneterapi massage kontoryoga

Det kan betale sig at investere i personalet!

Friske og glade medarbejdere med virksomhedsmassage og kontoryoga.

Artesan zoneterapi, massage og yoga tilbyder en unik kombination af ydelser, som hjælper dine medarbejdere med at få mere overskud i hverdagen.

Zoneterapi og fysiurgisk massage

Regelmæssig behandling er lige med  mindre sygefravær! Både zoneterapi og fysiurgisk massage – eller en kombination af dem – afhjælper og forebygger smerter, spændinger, ubehag, arbejdsskader, stress og meget mere. Mærk den afslappende og lindrende effekt allerede efter første behandling!

Kontoryoga

Giv kroppen et godt stræk og opnå øget koncentration. Uanset om vi laver stillesiddende eller fysisk belastende arbejde, har vi brug for pauser i løbet af arbejdsdagen for at undgå spændinger i nakken og ondt i ryggen. Spændingshovedpine og rygsmerter er nogle af de hyppigste årsager til sygefravær. Yogaens fysiske øvelser, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding virker afspændende og skaber dermed fokus, ro og mere balance i den travle dagligdag.

Kontoryoga består af simple strækøvelser til nakke, skulder og ryg, som alle kan være med til. Dybe vejrtrækninger afhjælper muskerne til at slappe af og sindet til at falde til ro. Efter øvelserne er der mere gang i blodomløbet og man opnår fornemmelsen af fornyet energi.

Kontoryoga giver medarbejderne en tiltrængt pause på 15 minutter midt på dagen, 2-3 gange om ugen. Der kræves ingen forudsætninger, lokaler, speciel påklædning eller udstyr. Øvelserne laves stående eller siddende i en stol.

Betaling kan arrangeres i samarbejde med virksomhedens lønadministration, eller som direkte betaling fra medarbejder til behandler.