yoga

yoga

Skal man have en smidig krop, for at kunne dyrke yoga?

Alle kan dyrke yoga, plejer jeg at svare. Den eneste forudsætning er en krop, uanset alder, form og opbygning – smidighed er blot en kærkommen konsekvens. Udover øget kropsbevidsthed og smidighed, kan du komme til at opnå mere fokus, overskud, ro og balance. Vi oplever fordelene på hver vores måde, så prøv, hvad yoga kan gøre netop for dig.

Yogatimen er baseret på klassisk hatha yoga med fokus på at skabe balance i hormon- og nervesystemet. Både hormon- og nervesystemet påvirker vores generelle velbefindende. Når vi styrker og beroliger nervesystemet, afhjælper og forebygger vi stress samt en lang række følgesymptomer.

Timen starter med åndedrætsøvelser, som hjælper med at vende fokus indad og dermed få det optimale effekt af de efterfølgende øvelser. Ved hjælp af rolige yogaøvelser og lange stræk, styrker og smidiggør vi kroppen og skaber indre ro og balance. Vi slutter af med en dybdeafspænding, som gør dig klar til at håndtere dagligdagens udfordringer igen.

Undervisningen foregår som eneundervisning eller på hold op til tre deltagere, så der vil være fokus på dig – du vil føle dig tryg og set. Der tages hensyn til individuelle behov, stemningen vil være uformel og helt uden pres.

Få en professionel yogatime i dit eget hjem.
Op til tre deltagere/gang.

PRIS:
75 min: 650,00